Midsommar.

Har inte riktigt firat midsommar pga att jag och familjen åkt buss hela dagen fram till Malmö. 
Vi åt nyss på indisk restaurang. Dom brukar oftast ha bra veganska maträtter. Gott vare! Annars har vi väl inte gjort så mycket mer. Ska snart sova eftersom vi ska upp tidigt och åka iväg till Tyskland. Hoppas ni haft en bra midommar i alla fall!
 
 

YES, Metaltown i år!!

Vann två biljetter till Metaltown!!! Åh är så sjukt glad. Kan fortfarande inte fatta att jag faktiskt vunnit haha. Bästa hollywood.se!!!
 
 

Outfit.

 

Hultsfred - Torsdag.

Hultsfred var så sjukt bra! Tråkigt dock att det regnade så sjukt mycket. Men senare blev det allt bra väder! Jag var mest taggad på att få se Iggy Azalea men hon ställde in. Det sög verkligen. Men annars var allt asbra! Rörde Asap Rockys hand haha. Men Knife Party var helt klart bäst! 
 
 
 
 
 
 

Hejdå Trollhättan!

Om några timmar åker jag iväg till Södertälje med goa vänner. Ska sova där och på torsdag drar vi på Hulttfredsfestivalen!!!
Underbar start på lovet. Är så sjukt taggad!!! Men nu ska jag fortsätta packa. Lyckas alltid göra det i sista stund haha.... Kommer för övrigt inte att kunna uppdatera dom dagarna jag är borta. Tar inte med mig dator. Men lovar att uppdatera så fort jag kommer hem igen!
Ha det asbra nu finisar, puss.
 
 

Hultsfredsfestivalen!

Har bara en dag kvar i skolan och sen börjar jag mitt sommarlov med Hultfredsfestivalen! Hur bra är inte det?!
Är dock bara där en dag, på Torsdag. Men det är bara artister jag tycker om då så det blir asbra! TAGGA!!

 

Är så arg!

Såg precis senaste avsnittet av Game Of Thrones. Är så suuuur! Sämsta avsnittet någonsin. ÅH. Så himla besviken. 
Nej nu ska arga Karina sova haha. Hoppas ni har det bra iallafall. Godnatt!
 
 

Recept!

Helgen.

Har inte uppdaterat något i helgen då jag vart väldigt upptagen. 
 
Fredagen: Efter skolan drog jag hem och bytte om. Det var så sjukt varmt. Sen drog jag hem till Jennifer, där jag och mina vänner skulle ha ett litet mysigt "balkongparty". Vi bäddade upp och gjorde nästan balkongen till ett litet tält. Det blev så mysigt att vi faktiskt sov där ute!
 
Lördagen: Vaknade upp ganska tidigt, gjorde oss iorning, och sedan drog jag och Madde hem till mig för att hämta badkläder osv. Vi hade tänkt dra till utebadet då det precis uppnat. Dock så orkade ingen, så det blev inte av. 
 
Idag: Måste plugga på matte. Har prov imorn. Och skulle väl vara bra om jag lyckas med provet eftersom vi snart har sommarlov. 
 



17 årig tjej ifrån Trollhättan. Älskar tatueringar, kläder, veganmat och att dansa. Instagram: karinahidalgo