Time for bed.

Skulle egentligen pluggat historia idag men det blev inte av. Haha lyckas alltid komma på det i sista stund. Men men. Nu ska jag tvätta bort allt smink och sedan sova. Ska upp tidigt imorgon, som alltid när jag ska till skolan och inte har sovmorgon. Åh, så himla jobbigt att pendla.
Här är iallafall två halvdåliga bilder på hur jag sett ut idag. Godnatt!!
 

Seriebrist.

Dom dagarna man inte har något att göra och bara vill ligga i sängen och kolla på serier. Så har jag ingen aning om vilken serie jag vill se. Eller alltså, kollar på många serier så som Game Of Thrones, Arrow, Sons Of Anarchy, The Walking Dead, Glee, Adventure Time, osv, men det är säsongsuppehåll på typ allt jag kollar på så har inget att se på atm. Sen så har jag ingen aning om vilken serie jag vill se mer..
Så, någon som har något tips på bra serier?
 

Bloglovin.

Glöm inte att följa bloggen på bloglovin! Och om du kommenterar att du börjat följa mig så följer jag tillbaka! GOGOGO! ↓
 
 
Tryck på knappen för att komma till min bloglovin.

Iggy Azalea - Bounce.

Börjar morgonen med nyaste låten ifrån snyggaste Iggy Azalea. Och om bara några minuter drar jag till skolan och har nationella i Svenska. Missade nationella för någon vecka sedan, därför får jag göra det nu. Får hålla tummarna på att det går bra! Men nu får jag skynda iväg, puss!
 
 

Hår.

Idag har jag enbart grejat med hår haha. Fixade några dreads till Madde och nu håller jag på med att färgar utväxten på mitt hår. Så snart blir det helt rött igen! Finns nog inget mer underbart än helt rött och nyfärgat hår!
 
Bilder ifrån we♥it.

Plugg.

Håller just nu på med den sista Svenska uppgiften. Lämnar jag in den och den är bra så får jag godkänt i kursen. Så ja, får väl bara plugga på! Väldigt mycket plugg det sista i skolan nu. Men snart blir det sommarlov och jag kan ta det lugnt. Ska bli så underbart! Hoppas bara vädret blir lika bra haha.
 

Vegan Oreo-Stuffed Chocolate-Chip Cookies.

Godaste kakorna jag ätit på länge. Hur lätta som helst att göra också! Prova!!
 
Receptet hittar du HÄR.

Bara dans.

Förlåt för att jag vart så seg med uppdatering, men har inte haft så mycket att skriva om. 
I fredags hade jag dansrepetition ett tag och senare drog jag ut med vänner och myste i värmen. På lördagen var det dansuppvisning på hebe. Det var väldigt nervöst, men det gick väl helt okej. Men iallafall, nu är det bara några veckor kvar i skolan, får verkligen kämpa det sista nu.
Åh vill ha sommarlov nuuuu!!!!
 
 

Dansprov.

Är just nu i skolan och ska egentilgen ha dansprov. Dock så fick jag precis reda på det, så får göra provet nästa vecka. För övrigt så är detta den jobbigaste dagen i veckan. Börjar halv nio men behöver gå upp vid fem. Sen har jag dans typ heladagen så när jag kommer hem kommer jag vara helt död. Nej nu ska jag återgå till skolarbetet, hörs senare.
 

Fangirl.

Ojdå, har visst inte bloggat på ett tag. Menmen, nu är jag tillbaka. 
Var i skolan första gången denna veckan idag. Har inte mått så jättebra så har fått stanna hemma. Men nu mår jag lite bättre och kan komma igång som vanligt igen. Lagom till ledigheten haha. Annars så har väl inte så mycket hänt. Förutom att två utav mina idoler gillade bilder på mig på ig. Blev väl lite väl galen när jag såg det. Haha så fangirl. Men det får man allt vara ibland, hihi.
 
 
Sen så fick jag hem lite fina kläder. 

Dansa, dansa.

Igår hade jag och några i min klass dansuppvisning på n3. Det var så otroligt kul! Fast jag känner idag att jag har ont precis överallt. Men då vet jag iallafall att jag verkligen gjorde mitt bästa! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sjukt seegt. Nä ska fan ligga kvar i sängen hela dagen. 
 

Utelåsta.

Just nu sitter jag utanför Maddes lägenhet. Vi är utelåsta haha. Men som tur är så har vi cola och chips!
Vet för övrigt inte heller om jag kommer hinna uppdatera något mer idag. Men jag ska försöka! Ha det bra än så länge, puss.

Djurplågeri.

Åh vad jag hatar när människor säger att dom hatar djurplågeri och sedan äter eller köper kött. Finns inget djurvänligt med det. Och idag har djurrättsalliansen avslöjat hur kalkoner faktiskt har det här i Sverige. Usch, blir så sur på mänskligheten. 
 
 

Valborg | The Mosh Lives.

Valborg var lätt bäst. Åkte som sagt till Göteborg för att se några band, det var hur bra som helst!! Efter spelningen drog vi till centralen och väntade i en timma på tåget. Medans vi väntade såg vi några som börja bråka, den ena blev sparkad i ansiktet. Men polisen var i närheten så dom stoppade bråket. Efter det blev allt lugnt och vårt tåg kom. När vi väl kom tillbaka till Trollhättan så blev det ett litet party och jag sov hos Sara. 
 
Bilder ifrån gårdagen.



17 årig tjej ifrån Trollhättan. Älskar tatueringar, kläder, veganmat och att dansa. Instagram: karinahidalgo